Hexion

Hamburg Verhuur verzorgt al ruim 15 jaar de tijdelijke huisvesting tijdens de onderhoudsstops van Hexion. Daarnaast hebben wij maart 2019 het semi-permanente kantoor opgeleverd. Dit is een goed voorbeeld van de voordelen van de synergie met Dutch Cabin Group.

Hexion is een bekend internationaal chemiebedrijf met fabrieken over de hele wereld. Ze produceren onder andere epoxy, wat gebruikt wordt in onder meer de bouw, auto- en offshore-industrie.

Eens in de zoveel jaar wordt er een industriestop ook wel turn around gehouden. Dat houdt in dat alle vaten, tanks, leidingen en machines gecontroleerd en schoongemaakt worden en indien nodig worden eventuele reparaties en nieuwbouw uitgevoerd. Al die mensen, van ingenieurs tot de monteurs en schoonmakers moeten tijdens de periode van de stop gehuisvest worden. Zij moeten hier kantoorwerk kunnen doen maar ook vergaderen, lunchen en zich omkleden.

En dat is waar Hamburg Verhuur om de hoek komt kijken. In no-time plaatst Hamburg Verhuur voor de stop veertig tot vijftig units die van alle gemakken zijn voorzien.

Hexion is een blije klant, zo zegt Kees de Jong Projectleider bij Hexion.

Kees de Jong: “Met hun communicatie, servicegerichtheid en snelheid onderscheidt Hamburg Verhuur zich echt. Als er een probleem is, wordt het snel opgelost. En natuurlijk zijn hun concurrerende prijzen prettig. Maar voor ons is vooral hun ervaring met de industrie en expertise met de veiligheidsvoorschriften belangrijk. Ik was op zoek naar een leverancier voor de tijdelijke huisvesting. Tijdens een rondleiding in Oude-Tonge zag ik hoe de teruggekomen units werden afgebouwd, schoongemaakt en weer klaargemaakt voor de volgende klus. Ik was erg onder de indruk van de professionaliteit en werkwijze. Sinds die tijd werken we intensief samen. Hoe ze het voor elkaar krijgen, weet ik niet maar als ik units nodig heb staan ze er bij wijze van spreken al voordat ik ben uitgepraat! Never change a winning team! “

De General Manager van Hamburg Verhuur vult nog aan: 'De oplevering van het semi-permanente kantoorpand van Hexion was een speciaal moment voor mij. Omdat dit een van de eerste semi-permanente gebouwen was, die Hamburg Verhuur heeft geplaatst. De medewerking die wij vanuit Hexion en voornamelijk Kees hebben gehad hebben wij als enorm prettig ervaren, de krachten bundelen om snel en efficiënt te bouwen'.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties