Veiligheid

Safety doesn't happen by accident

Bij Hamburg Verhuur werken we veilig of we werken niet, Of we nu leveren in een weiland of in de zware (petro-)chemische industrie. We toetsen alles op veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit.

Hoe werken we veilig?

Cursussen + trainingen

Werkplek inspecties

HSEQ officer

Veiligheid en Gezondheid

Binnen Dutch Cabin Group staat veilig werken voorop. Veilig werken is voor ons een vanzelfsprekende basisvoorwaarde voor elk modulair bouwproject.

Afgelopen jaren zijn er binnen de gehele organisatie van Dutch Cabin Group geen ongevallen met verzuim voorgevallen. Dit is een teamprestatie waar we enorm trots op zijn.

Uiteraard hebben we de ambitie om continu te verbeteren op gebied van veiligheid. Om onze goede resultaten te borgen beschikken wij over een HSEQ-Officer. Daphne Lobbe is binnen de organisatie als verantwoordelijke aangewezen om de voortgang van ons veiligheidsbeleid te bewaken. Zo werken wij aan een sterke veiligheidscultuur die als een rode draad door onze organisatie loopt.

Milieu en kwaliteit

Modulair bouwen is kiezen voor een kleinere ecologische voetafdruk. Zo zijn onze modules herbruikbaar. Het casco is gemaakt van staal en kan tussen de 25 en 35 jaar meegaan. Ook is er minder werkverkeer, omdat wij de units zover mogelijk afbouwen in onze eigen fabriek.

Dutch Cabin Group wil het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe grondstoffen die dezelfde levensduur, kwaliteit en mogelijkheden bieden, maar dan duurzamer. Zoals recyclebaar beton gemaakt van afvalstoffen en meer gebruik van hout. Ook hebben we een nieuw tekensysteem dat precies berekent hoeveel materiaal we nodig hebben. Daarmee houden we het snijverlies en restafval beperkt.

Veiligheid… Sta er eens wat vaker bij stil!"

Daphne Lobbe, HSEQ officer