Culinesse

Sinds 2011 wordt de Zevenhuizerplas omgetoverd tot een ontmoetingsplaats waar de culinaire en muzikale wereld elkaar treffen op festival Culinesse. Gerenommeerde restaurants vestigen hun tijdelijk strandlocatie, waar men kan genieten van culinaire hoogstandjes. En op het podium klinken de muzikale noten van bekende artiesten.

Robert Boevé organisator zegt o.a. “Het opzetten van een festival vereist de nodige organisatie. Al vanaf het eerste jaar is Hamburg Verhuur belangrijk voor ons. Door hun ervaring en expertise hebben we meteen al een mooi evenement neergezet. Het eerste jaar kwamen er 5.000 bezoekers en inmiddels zijn we uitgegroeid tot ruim 30.000 bezoekers." 


Van niets tot iets

Omdat Hamburg Verhuur een totaalpakket kan aanbieden, worden er veel zorgen weggenomen. Ze leveren het skelet voor dit festival. Op een leeg terrein wordt, een week voorafgaand aan het evenement, eerst het hekwerk neergezet om het gebied af te sluiten. Vanaf dat moment is het af- en aanrijden van vrachtauto’s. Binnen zeven dagen staan het podium, verschillende bars en de standplaatsen voor de restaurants klaar. De restaurants zorgen zelf voor de meubels en geven hiermee hun eigen huisstijl aan de tijdelijke strandlocatie. Op het terrein worden alle basisfaciliteiten aangeboden zoals stroom, vlonders, containers en verlichting. Uitgebreid met toiletvoorzieningen, kleedkamers, kassa units en alle andere bijkomstige zaken. Kortom, alles voor zorgeloos culinair en muzikaal genieten. Aldus Robert Boevé.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties