Rijplaten

Rijplaten nodig? Hamburg Verhuur regelt het!

Verhuur rijplaten? Dan bent u bij Hamburg Verhuur aan het juiste adres, van stalen rijplaten tot kunststof rijplaten wij kunnen u voorzien!

Op een industrieterrein of bouwplaats is het van het grootste belang dat alles goed bereikbaar is. Onze grote diversiteit aan rijplaten kunnen daarbij helpen. Onze adviseurs van Hamburg Verhuur weten precies wanneer welke soort rijplaat het beste te gebruiken is. Zo verhuren wij kunststof rijplaten en stalen rijplaten. Een voordeel van de kunststof rijplaten is dat zij voorzien zijn van een antisliplaag, maar worden de platen zwaarder belast dan 2000kg per vierkante meter of gaan er voertuigen overheen met stalen rupsbanden, kies dan voor de stalen rijplaten.

Met onze uitgebreide verhuurvloot kunnen wij u ook voorzien van andere terreinbenodigdheden, elektra of huisvestingsopties.

Wilt u nog meer advies over rijplaten of andere zaken om uw terrein veilig in te richten? Wij helpen u graag verder, vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Neem contact met ons op
  • U bent verplicht een naam op te geven
  • U moet een geldig E-mailadres invullen
  • U bent verplicht een telefoonnummer op te geven

Beschikbare types

Kunststof rijplaten
Stalen rijplaten

Andere terreinbenodigdheden voorzieningen

bekijk alle terreinbenodigdheden voorzieningen