Over ons

Hamburg Verhuur is specialist op het gebied van tijdelijke huisvesting en evenementensupport. Wij beschikken over een omvangrijk assortiment aan materieel om een industrieterrein, bouwplaats en evenemententerrein compleet in te richten. Of het nu gaat om onderhoudstops, renovatie, nieuwbouw of een spectaculaire opening, een festival, parade of een race-event, Hamburg Verhuur levert sleutelklare tijdelijke voorzieningen op elke gewenste locatie.

Units verhuur mogelijkheden: bekijk onze huisvestingsopties. Alles voor evenementen logistiek en het inrichten van een industrieterrein. 

Persoonlijk en oplossingsgericht:

Wij hebben voor elke locatie de juiste faciliteiten. Van tijdelijke huisvesting, opslagruimte, elektra, verlichting, hekwerk en terreinverharding tot water, riool, sanitair en klimaatbeheersing. Onze tijdelijke voorzieningen ziet u overal terug. In de industrie, bouw, infra en bij evenementen. Wij beschikken over specifieke kennis van deze markten. Hierdoor kunnen wij voor elke situatie een passende oplossing aanbieden. Wij leveren niet alleen materialen, desgewenst verzorgen wij ook het transport, montage, demontage, aansluitingen, onderhoud en uw complete planning. Een no-nonsense aanpak staat hoog in het vaandel van het bedrijf. Alles wordt door de werknemers van Hamburg Verhuur voor de klant geregeld. De klant kan bij ons dus rekenen op kwaliteit, service en snelheid!

Erkend Leerbedrijferken leerbedrijf

Bij Hamburg Verhuur staan onze mensen centraal, zij vormen de basis van onze organisatie. Door hen te laten groeien, groeien wij mee. Wij zijn continu opzoek naar mensen met een passie voor techniek die houden van aanpakken en samen willen werken aan de mooiste resultaten. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid, het realiseren van onze groei en om de uitstroom van oudere werknemers op te vangen bieden wij stagiaires en leerlingen de mogelijkheid zich binnen Hamburg Verhuur te ontwikkelen. Zo leren ook wij elke dag een beetje meer. 

Om leerlingen een stage- of opleidingsplaats te kunnen bieden, moet een bedrijf een erkend leerbedrijf zijn. Om erkend leerbedrijf te kunnen worden, moet door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) aangegeven worden dat het bedrijf geschikt is om de stage- en opleidingsplaats te kunnen laten plaatsvinden.

Hamburg Verhuur is door de SBB als erkend leerbedrijf aangewezen om stage- en opleidingsplaatsen te bieden.

Onderdeel van Dutch Cabin Group

Hamburg verhuur is onderdeel van Dutch Cabin Group. Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook semipermanente huisvesting. Binnen de Dutch Cabin Group is al meer dan 60 jaar ervaring en zij opereren zowel nationaal als internationaal. Daarnaast beschikt Dutch Cabin Group over een eigen productielocatie in Coevorden, zodat de units perfect naar wens en op maat gebouwd kunnen worden.