Enecogen

Tijdelijke huisvesting, dat voldoet aan alle coronamaatregelen en ook nog eens volledig gemeubileerd is? Regelen we. Voor de jaarlijkse onderhoudsstop van Enecogen leverden wij 28 coronaproof units, volledig voorzien van social distancing producten.

Enecogen is een energiecentrale die staat voor schone, betrouwbare en efficiënte energie. Voor hun jaarlijkse onderhoudsstop waren zij op zoek naar tijdelijke huisvesting, passend bij deze tijd, dus volledig ingericht naar de laatste gezondheidseisen en -maatregelen. Veiligheid en gezondheid staat immers voorop! 

Wij konden hen voorzien van een totaaloplossing, bestaande uit meer dan genoeg werkruimte en volledig voorzien van onze social distancing producten. Zo zijn er o.a. schermen geplaatst om contactbesmetting te voorkomen. Het gebouw wordt speciaal door en voor contractors gebruikt als kantoor, kantine, kleed-/sanitair ruimte en eveneens als uitgifteloket voor vergunningen en heeft een totale oppervlakte van 504 m2 (waarvan 36 m2 sanitair ruimte).  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties