Hexion

Hamburg Verhuur regelt al meer dan vijftien jaar de tijdelijke huisvesting voor de onderhoudstops van Hexion. We zorgden ook voor hun tijdelijke kantoor in maart 2019: het resultaat van een topsamenwerking met Dutch Cabin Group. 

 

Hexion is een bekend internationaal chemiebedrijf dat wereldwijd onder andere epoxy produceert. Dat gaat naar de bouw-, auto- en offshore-industrie. 

 

Om de zoveel jaar houdt het bedrijf een industriestop of turnaround. Het doel? De controle, poetsbeurt en eventuele reparatie van alle vaten, tanks, leidingen en machines. Tijdens die stop hebben alle medewerkers een andere huisvesting nodig – van poetsman tot mecanicien en ingenieur. Die tijdelijke werkruimte doet dienst als kantoor, vergaderlokaal, kantine en kleedruimte. 

 

En dát is precies wat Hamburg Verhuur doet. We plaatsen veertig tot vijftig units met het nodige comfort – in een oogwenk. Hexion is een uiterst tevreden klant. Lees maar wat Kees de Jong vertelt. Hij is projectleider bij het bedrijf:

 

 

 

 

“Hamburg Verhuur blinkt uit in communicatieservice én snelheid. Is er een probleem? Dan is dat meteen opgelost. Bovendien zijn ze helemaal niet duur. Voor mij was hun expertise doorslaggevend: ze hebben ruime ervaring met de industrie en veiligheidsvoorschriften. Toen ik op zoek was naar een tijdelijke huisvesting, zag ik tijdens een rondleiding in Oud-Tonge medewerkers de teruggekomen units afbouwen, poetsen en klaarmaken voor de volgende opdracht. Ik was onder de indruk van hun professionele aanpak. En zo ontstond onze fijne samenwerking. Ik weet níét hoe ze het telkens weer voor elkaar krijgen, maar wanneer ik units nodig heb, staan die daar direct. Nog vóór ik ben uitgepraat! Never change a winning team.” 

 

De levering van onze tijdelijke kantoorruimte was een speciaal moment voor ons. Omdat het een van de eerste tijdelijke gebouwen was die ons bedrijf heeft geplaatst. De samenwerking verloopt altijd vlot en aangenaam – dat zal Kees beamen. We bundelen onze krachten. Zo kunnen we snel én efficiënt bouwen.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties