Hamburg Verhuur de specialist in industriële projecten

Specialist in industriële projecten

Industriele projecten geregeld door Hamburg Verhuur.

Industriele projecten zoals: onderhoud, een complete turn around, bouwplaatsinrichting, renovatie, nieuwbouw of andere industriele projecten? Met Hamburg Verhuur gaan de werkzaamheden in elke situatie ongehinderd door. Of u nu tijdelijke huisvesting nodig hebt in de vorm van sanitair, kantoor, kleedkamer of portierslodge wij hebben het allemaal!

Op zoek naar evenementen verhuur voor uw evenemententerrein? Ook daar kunnen wij bij helpen.

Vanzelfsprekend werken wij volgens Deltalinqs richtlijnen tijdelijke bouwwerken veiligheidsvoorschriften, ook zijn wij in het bezit van het VCA Petrochemie.

Heeft u vragen of passend advies nodig? Neem contact met ons op onze medewerkers helpen u graag verder!

Verhuur

Verhuur voor de industrie op zijn best

Gepland onderhoud, renovatie, nieuwbouw of andere industrie projecten? Met Hamburg Verhuur gaan de werkzaamheden in elke situatie ongehinderd door. Benieuwd wie er niet stil staat maar juist vooruit gaat? Zie hieronder de verschillende verhalen van enkele van onze klanten.

Referenties

bekijk alle referenties

Specialisten

Onze specifieke kennis van evenementen en industriële processen helpt ons bij het efficiënt, veilig en comfortabel inrichten van iedere omgeving.

Oplossing op maat

Door onze jaren lange ervaring en breed assortiment bieden wij altijd de juiste oplossing voor uw probleem binnen uw budget.

24/7 standby

Wij staan 24/7 standby om problemen tijdens een evenement of turn around op te lossen.