Semi permanent

Semi permanente huisvesting nodig? Hamburg Verhuur regelt het!

Het mag duidelijk zijn dat de units van tegenwoordig gelijk staan aan een volwaardig (tijdelijk) kantoor. Met evenveel comfort en moderne techniek als dat van een stenen gebouw. Het mooie is dat u onze units kunt u kopen of huren wanneer u een (tijdelijk) onderkomen zoekt. Of het nu gaat om een compleet kantoorgebouwnoodlokaal, een tijdelijk kantoorunit, kinderdagverblijf, bouwkeet, clubhuis of kantine. Wij helpen u aan een passende oplossing.

Voor elke vorm van huisvesting heeft Hamburg Verhuur de juiste oplossing. Onze standaard units die in verschillende afmetingen en afwerkingen worden geleverd, die aan elkaar te schakelen of stapelen zijn, zodat u zelf een geheel gebouw samen kunt stellen.

Door onze eigen productiefaciliteiten is het eveneens mogelijk een compleet gebouw te produceren waarbij afmetingen, indelingen, specifieke wensen en eisen volledig door u bepaalt kunnen worden. 

Indien gewenst regelen wij zelfs het meubilair, zodat u direct uw nieuwe pand kunt betrekken!

Heeft u vragen over onze mogelijkheden voor semi permanente huisvesting of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen dan graag bij u langs om uw wensen door te nemen! Neem contact met ons op
  • U bent verplicht een naam op te geven
  • U moet een geldig E-mailadres invullen
  • U bent verplicht een telefoonnummer op te geven

Beschikbare types

Andere huisvesting voorzieningen

bekijk alle huisvesting voorzieningen