Ashland

Het oude kantoor van Ashland ging sluiten en daarom hadden zij op korte termijn extra kantoorruimte nodig. Top, Hamburg Verhuur helpt. Wel moesten de huidige werkzaamheden er niet onder lijden. Geen probleem, Hamburg Verhuur levert niet voor niets tijdelijke units. Oja, ook waren er oude bestaande units aan vervanging toe. Geen probleem! Ook daar helpen wij graag.

We hebben een nieuw semi-permanent kantoor mogen bouwen op locatie, voor 4 á 5 maanden een tijdelijk kantoor geplaatst van units uit voorraad en de oude bestaande units werden vervangen door nieuwe NL units. Alles moest conform de Deltalinqs eisen gebouwd worden. Tevens hebben we in het tijdelijke kantoor het meubilair en airco geregeld, zodat er snel gemakkelijk en fijn doorgewerkt kon worden.

Het nieuwe semi-permanente kantoor is opgebouwd uit 32 units van ons DS systeem en geheel naar wens ingericht. In het gebouw is er o.a. ruimte voor kantoren, spreekkamers, een ontvangstruimte met pantry, sanitair en zelfs een kapsalon. Binnen is er een mooie houten trap geplaatst, zijn de vloeren voorzien van tapijttegels & PVC en door het ingebouwde climate control systeem, screens en kantelkiepramen kan er naar alle tevredenheid gewerkt worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties