Hamburg Verhuur de specialist in industriële projecten

Specialist in industriële projecten

Industriele projecten geregeld door Hamburg Verhuur.

Industriele projecten zoals: onderhoud, een complete turn around, bouwplaatsinrichting, renovatie, nieuwbouw of andere industriele projecten? Met Hamburg Verhuur gaan de werkzaamheden in elke situatie ongehinderd door. Of u nu tijdelijke huisvesting nodig hebt in de vorm van sanitair, kantoor, kleedkamer of portierslodge wij hebben het allemaal!

Vanzelfsprekend werken wij volgens Deltalinqs richtlijnen tijdelijke bouwwerken veiligheidsvoorschriften, ook zijn wij in het bezit van het VCA Petrochemie.

Heeft u vragen of passend advies nodig? Neem contact met ons op onze medewerkers helpen u graag verder!

Verhuur

Verhuur voor de industrie op zijn best

Gepland onderhoud, renovatie, nieuwbouw of andere industrie projecten? Met Hamburg Verhuur gaan de werkzaamheden in elke situatie ongehinderd door. Benieuwd wie er niet stil staat maar juist vooruit gaat? Zie hieronder de verschillende verhalen van enkele van onze klanten.

Expertise

U rekent op onze kennis van evenementen en industriële processen. Elke omgeving richten wij efficiënt, veilig en comfortabel in.

Altijd bereikbaar

U rekent op ons. Loopt u tegen een probleem aan tijdens uw event of turnaround? Wij lossen het voor u op – de klok rond.

Maatwerk

U rekent op onze ervaring én ons ruime assortiment. Wij vinden altijd de juiste oplossing voor uw project – mooi binnen uw budget.