Containers

Container verhuur mogelijkheden: een werkplaatscontainer, opslagcontainer en een watercontainer. Afhankelijk van de toepassing, hebben wij de juiste oplossing.

Werkplaatscontainer:
Met de werkplaatscontainer heeft u op elke locatie uw eigen werkplaats. De container kan helemaal opgebouwd worden zoals u dat wenst. Wat wij standaard doen, is de werkplaatscontainer uitvoeren met een werkbank, verlichting, kolomboor en natuurlijk opslagrekken. Wilt u liever nog iets aanpassen dan is dat uiteraard geen probleem. De werkplaatscontainer kunt u bij ons huren in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld 40ft, 30ft, 20ft en 10ft. Wij beschikken zowel over nieuwe als gebruikte werkplaatscontainers in onze verhuurvloot.

Opslagcontainer:
Heeft u tijdelijk extra ruimte nodig om bijvoorbeeld kantoormeubilair, apparatuur, machines, magazijn en archief op te slaan? Dan is een wind- en waterdichte container perfect. Wij kunnen de opslagcontainer op locatie laten leveren. 

Watercontainer:
Onze watercontainers zijn bij uitstek geschikt op terreinen waar weinig of geen waterdruk aanwezig is. Met deze waterbuffer is er te allen tijde de juiste waterdruk aanwezig. Door de compacte afmetingen (300 cm x 244 cm) is deze container op ieder terrein snel en makkelijk te plaatsen.

Door onze uitgebreide verhuurvloot kunnen wij u volledige terrein verzorgen. Bekijk bijvoorbeeld onze elektra, terreinbenodigdheden, sanitair en opties voor huisvesting.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag!Neem contact met ons op
  • U bent verplicht een naam op te geven
  • U moet een geldig E-mailadres invullen
  • U bent verplicht een telefoonnummer op te geven

Beschikbare types

Werkplaatscontainer
Afmetingen: 6 x 2,44 meter
Standaard inbegrepen:
Kolomboormachine
Lastrafo voorzien van lasdamp afzuiging
Afkortcirkelzaagmachine
Werkbank
Magazijnstelling
Verwarming
Verlichting
Wandcontactdozen
Brandblusser poeder 6kg


Opslagcontainer
10ft 3 x2,44 meter
20ft 6 x 2,44 meter
30ft 9 x 2,44 meter
40ft 12 x 2,44 meter
Opties: Verlichting, verwarming, stellingen en electra


Watercontainer
hydrofoor met 4x uitgaande snelkoppeling
Watertank 1500 / 2000 liter met vlotter
Verwarming
Verlichting

Andere terreinbenodigdheden voorzieningen

bekijk alle terreinbenodigdheden voorzieningen