Aggregaat

Aggregaat dient als uw stroomgenerator!

In de praktijk worden verschillende aggregaten gebruikt voor de verhuur o.a: stroomaggregaat, dieselaggregaat en nog veel meer soorten. Het vermogen dat door de aggregaten wordt geleverd verschilt. Er zijn daarnaast mobiele aggregaten die verplaatst kunnen worden en vaste aggregaten die in een gebouw worden neergezet. Elk soort aggregaat heeft voor- en nadelen. Het is goed om deze voor- en nadelen goed af te wegen tegen elkaar om tot een goede beslissing te komen voor het huren van een aggregaat. Grote aggregaten die veel vermogen leveren kosten veel geld en nemen veel ruimte in beslag. Daarnaast verbruiken ze veel brandstof en maken ze lawaai.

Eisen van een aggregaat

Het is belangrijk om goed na te gaan welke eisen er aan een aggregaat worden gesteld voordat tot huren wordt overgegaan. Hierbij kan gelet worden op vermogen, verbruik, omvang en brandstof. Hamburg Verhuur kan u, aan de hand van uw wensen en situatie, een passend voorstel doen of u adviseren.

Naast verschillende aggregegaten beschikt Hamburg Verhuur ook over een groot              assortiment. verlengkabelsverdeelkasten en terreinverlichting. Op die manier kunnen wij uw elektraplan helemaal compleet maken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!Neem contact met ons op
  • U bent verplicht een naam op te geven
  • U moet een geldig E-mailadres invullen
  • U bent verplicht een telefoonnummer op te geven

Beschikbare types

Aggregaat 15kVA ook verkrijgbaar in Super Silent
Aggregaat 35 kVA ook verkrijgbaar in Super Silent
Aggregaat 50 kVA ook verkrijgbaar in Super Silent
Aggregaat 60 kVA
Aggregaat 70 kVA
Aggregaat 100 kVA ook verkrijgbaar in Super Silent
Aggregaat 125 kVA
Aggregaat 150 kVA
Aggregaat 175 kVA
Aggregaat 200 kVA
Aggregaat 250 kVA
Aggregaat 300 kVA
Aggregaat 400 kVA

Andere elektra voorzieningen

bekijk alle elektra voorzieningen