Het festivalseizoen is begonnen

Keihard genieten!

Heerlijk het festivalseizoen is in volle gang en Hamburg Verhuur is erbij, of het nu om 'kleine' of 'grote' evenementen gaat. Zo hebben we genoten van het bevrijdingsfestival in Rotterdam en van het concert aan de Amstel. Misschien heeft u wel (sanitair) units van ons gespot. Begin juni waren o.a. verschillende hekwerken van ons te vinden op Dios Lentefeest om de menigte in goede banen te leiden. Eind mei en half juni was het culinair genieten tijdens de Kookgoot in Rotterdam en Picknick in’t park in Barendrecht en Overschie, zonder onze ‘stroom’ kon daar niet gekookt worden. 

Natuurlijk is de Parade in Rotterdam gestart en reist dit theater en food evenement verder richting Den Haag, Utrecht en Amsterdam. In juli en augustus staan er nog veel meer leuke gezellige evenementen op onze kalender zoals o.a. North Sea jazz festival Rotterdam, Zomercarnaval Rotterdam, de Gaypride in Amsterdam, Culinesse, Zomerterras en nog veel meer.

Kortom dit is nog maar een kleine greep uit de evenementen die wij mede georganiseerd hebben of nog gaan organiseren. Wij kijken uit naar de rest van het gezellig drukke festival seizoen en wensen vooral iedereen ook veel plezier! Mochten wij iets kunnen betekenen bij de organisatie van uw evenement, wij staan voor u klaar!