Tweede thuis in Antwerpen

De vraag om in België te leveren wordt steeds groter. Daarom openen we dit jaar een vestiging in het Antwerpse haven- en industriegebied.

De stap om naast onze vestiging in Oude-Tonge nog een volwaardig bedrijf te realiseren in de Antwerpse haven, is heel organisch gegroeid. 

“Steeds meer van onze Nederlandse bedrijfspartners die in de Rotterdamse haven werken, zijn ook daar werkzaam, dus de vraag om er te leveren werd steeds groter.” 

Wij werken veel in de olie- en gasindustrie en voorzien klanten van alle huisvesting. Bijvoorbeeld als er onderhoudstops zijn op raffinaderijen. Wij verzorgen de tijdelijke kantoren, kleedruimtes, kantines en sanitaire benodigdheden. Is het werk afgerond? Dan halen we de modules weer op. Straks dus ook veel meer in België! 

Als onderdeel van Dutch Cabin Group streven we naar duurzaamheid, goede service en kwaliteit. Korte lijnen vinden we belangrijk. Oftewel: dichtbij de klant zitten, hem goed begrijpen en een langdurige relatie opbouwen.  

“Als we vlakbij de bron zitten en met Vlaams personeel werken zijn we flexibel, kunnen we rap leveren en snel reageren op welke situatie dan ook.” 

Onze vloot hebben we volledig vernieuwd, met alle aspecten van duurzaamheid voor de Nederlandse en Belgische markt. Hij voldoet helemaal aan de huidige standaard, de Belgische wet- en regelgeving en de specifieke industrievoorschriften. Zo maken we ons klaar voor de start in het Antwerpse haven- en industriegebied! 

“We kunnen niet wachten om in Antwerpen aan de slag te gaan.” 

Lees het volledige artikel over onze vestiginging in Antwerpen in ons nieuwste magazine.