Ashland zit er weer netjes bij

Het oude kantoor van Asland ging sluiten in Rotterdam daarom moest er op korte termijn extra kantoorruimte komen in Zwijndrecht. Maar belangrijk was dat de huidige werkzaamheden er niet onder mochten lijden en alles moest conform de Deltalinqs eisen gebouwd worden. Ook waren de oude bestaande units toe aan vervanging. Daar kwam Hamburg Verhuur om de hoek kijken. Wij konden namelijk de oude units vervangen door nieuwe NL units, het nieuwe semi-permanente kantoor bouwen op locatie, maar ook voor 4 á 5 maanden een tijdelijk kantoor plaatsen zodat de werkzaamheden gewoon door konden gaan.

Op de locatie in Zwijndrecht hebben we gedurende de bouw van het semi-permanente kantoor een tijdelijk gebouw neergezet van onze units uit voorraad. Deze units worden ook vaak ingezet tijdens een turnaround. Tevens hebben we het meubilair en airco geregeld, zodat er snel gemakkelijk en fijn doorgewerkt kon worden.

Het nieuwe semi-permanente kantoor is opgebouwd uit 32 units van ons DS systeem en geheel naar wens ingericht. In het gebouw is er o.a. ruimte voor kantoren, spreekkamers, een ontvangstruimte met pantry, sanitair en zelfs een kapsalon. Binnen is er een mooie houten trap geplaatst, zijn de vloeren voorzien van tapijttegels & PVC en door het ingebouwde climate control systeem, screens en kantelkiepramen kan er naar alle tevredenheid gewerkt worden.

Wij wensen iedereen bij Ashland heel veel werkplezier toe in hun nieuwe onderkomen!