Wist je dat… wij een erkend leerbedrijf zijn?

Door mensen te laten groeien, groeien wij mee. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen met een passie voor techniek in de evenementen- of industriebranche. 

Bij Hamburg Verhuur staan onze mensen centraal, zij vormen de basis van onze organisatie. Door hen te laten groeien, groeien wij mee. Wij zijn continu opzoek naar mensen met een passie voor techniek die houden van aanpakken en samen willen werken aan de mooiste resultaten. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid, het realiseren van onze groei en om de uitstroom van oudere werknemers op te vangen bieden wij stagiaires en leerlingen de mogelijkheid zich binnen Hamburg Verhuur te ontwikkelen. Zo leren ook wij elke dag een beetje meer. 

Om leerlingen een stage- of opleidingsplaats te kunnen bieden, moet een bedrijf een erkend leerbedrijf zijn. Om erkend leerbedrijf te kunnen worden, moet door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) aangegeven worden dat het bedrijf geschikt is om de stage- en opleidingsplaats te kunnen laten plaatsvinden.

Hamburg Verhuur is door de SBB als erkend leerbedrijf aangewezen om stage- en opleidingsplaatsen te bieden.

Groei jij mee? Kijk op werkenbijdutchcabingroup.com voor alle vacatures.