Een compleet verzorgd en onvergetelijk feest bij Spido

Spido organiseert sinds 1919 jaar rondvaarten, cruises, events en catering. In 1919 waren ze de eerste georganiseerde passagiersdienst van de Rotterdamse haven. Daarna volgden nog vele hoogtepunten. 

Zo assisteerde Spido in 1924 het Groene Kruis met ‘ambulance-boten’, begonnen ze in 1928 een veerdienst en vierden ze in 1947 de bevrijding met de introductie van rondvaarten en plezier- en feesttochten. Wil je alle hoogtepunten lezen? Kijk dan op https://www.spido.nl/100jaar

2019 was echter wel een heel bijzonder jaar. Niet alleen bestond Spido 100 (!) jaar, maar ook brachten zij een boek uit: ‘Venster op de Rotterdamse haven. Honderd jaar Spido’ en mochten zij een volledige tentoonstelling in het Maritiem Museum aan hun bedrijf weiden. En als klap op de letterlijke vuurpijl kregen ze 5 juli 2019 het predicaat ‘Koninklijk’.  

Aan boord van de James Cook overhandigde Jaap Smit, commissaris van de Koning, de oorkonde aan directeur Leo Blok. Dit werd uitgebreid gevierd met een concert van de Beach Boys. En daar komt Hamburg Verhuur in het plaatje: Hamburg Verhuur heeft hier namelijk een hoop voor verzorgd. We hebben gezorgd voor stroom en hekwerken en we hebben units verhuurd en geplaatst. Ook hebben we meehelpen opbouwen bij het concert. 

Kortom, een compleet verzorgd en onvergetelijk feest!